I september får man i både pose og sæk

September er da skøn.

Den ene dag får man  blå himmel og lunt solskin – vejr der kalder på, at man er udendørs og aktiv. Den næste dag får man regn og rusk, der kan være alle tiders gode undskyldning for at nyde det indendørs med en god bog og en kop varm kakao.

September er min yndlingsmåned.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Du har fuldstændig ret. September er skøn og temmelig afvekslende. Personligt foretrækker jeg forår og sommer, men den første efterårsmåned her har jo heldigvis også en masse sensommer i sig. Så det er med at navigere efter vejret!

    1. Nonna : Heldigvis har alle fire årstider og alt slags vejr jo hver sin charme – og som du er inde på, må vi jo indrette os efter vejret, som det er 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *