En ekstra god grund til at købe økologisk æblejuice

Jeg plejer gerne at have små brikker med økologisk æblejuice i huset til Sander. Forleden dag så jeg pludselig nogle brikker juice i Irma, der så lidt anderledes ud, end de plejer. De små kartoner var fint dekoreret med børnetegninger.

Tre brikker økologisk juice kostede en rund tyver. Det fremgår af kartonerne, at hele salgsprisen – med undtagelse af moms og afgifter – går til Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden. Et rigtig godt initiativ, som jeg hellere end gerne vil støtte.

Læs mere her: www.team-rynkeby.dk/kunst eller her: www.irma.dk/kunst.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Sikke nogle dejlige børnetegninger! Jeg må en tur i Irma og støtte det gode formål. Tak fordi du fortæller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *