Et vink med en vognstang

Mon man skal lægge noget særligt i det, når man på selveste sin fødselsdag modtager en mail med besked om, at man har vundet Thorbjörg Hafsteindottirs bog Spis dig yngre?

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Anette Kristine : Du kan lige tro, at jeg er glad. Jeg glæder mig til at læse bogen – jeg har læst en del om Thorbjörg og har også kigget på hendes hjemmeside – det ser meget lovende og inspirerende ud!

  2. Tillykke med fødselsdagen! Gaver kan man altid bruge, og denne ser ud til at være en god én. Jeg har lige googlet den, og den siger 10 år yngre på 10 uger med Thorbjörgs opskrifter. Det er værd at overveje!

    1. Nonna . Tak skal du ha’!
      Jeg glæder mig til at læse Spis dig yngre. Jeg har læst meget godt om den og synes også godt om mange af Thorbjörgs opskrifter inde på hendes hjemmeside!
      Jeg har det i øvrigt ok med min alder, men lidt foryngelse kan vel aldrig skade 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *