Fri leg

Vi havde en legeaftale med Sander lige fra morgenstunden i dag.

Straks, da han kom ind på værelset, lagde han mærke til den nye kasse  DUPLO. Han tog de forskellige låg af, kiggede på klodserne nede i kassen, satte lågene på igen og satte kassen pænt til side. Så fandt han de gode gamle DUPLO traktorer frem, og så var legen i gang.

Da der var blevet leget færdig med traktorerne, var Sander alligevel blevet nysgerrig efter at se nærmere på det nye DUPLO, og han blev hurtigt ret optaget af det.

Det gik hurtigt  med at putte de rigtige klodser igennem de rigtige huller i de forskellige sorteringsplader/låg. Det lykkedes endda også at mase en enkelt klods igennem et sted, hvor det ikke var meningen, at den skulle igennem, men pyt med det. Sander lod i hvert fald til at synes, at det nye legetøj var ret sjovt at lege med. Han gik mest op i at bygge figurerne – vi hjalp ham selvfølgelig –  og han var med på, at vi kunne kigge efter de små tegninger på lågene. Da alle figurerne var bygget, satte Sander papegøjen op i toppen af træet.

Der blev  også  brugt en rum tid på at studere den lille folder, der lå i kassen, med billeder af forskellige andre DUPLO sæt. Der var nemlig billeder af  Lynet McQueen, som Sander er helt pjattet med.

 

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Det lyder som det dejligste legetøj! Hvis jeg havde et barnebarn på Sandres alder ville jeg straks gå på Duplo-jagt.

    1. Madame : Vi hygger os rigtig godt med DUPLO klodserne – både de nye og de gamle fra dengang, mine egne drenge var små 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *