Bibliotekshygge

I går eftermiddags var vi en tur på biblioteket sammen med Sander. Det er stadig et stort hit. Vi hygger os noget så godt, når vi er på biblioteket sammen.

Det er endnu ikke bøgerne, der interesserer Sander mest. Det er stadigvæk legetøjet – især togbanen og legekøkkenet. Alligevel får vi læst en lille smule. Denne gang var det en tegneserie om en rævefamilie og en grævlingefamilie, der flyttede sammen, Sander fattede interesse for. Så læste vi nogle sider i den.

Da vi kørte ud fra bibliotekets parkeringsplads, lød det fra bagsædet: “Hej-hej bibotek, ses en anden dag.”

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

 1. Sikke en dejlig farvel-hilsen fra Sander 🙂 Godt du lærer ham at man hygger sig med bøger – det er noget, han vil få glæde af resten af livet.

  1. Madame : Med en god bog er man altid i godt selskab 🙂

   Jeg har altid elsket at læse for mine egne børn – og læser også lidt for Sander, så langt som hans tålmodighed nu rækker. Hans forældre læser også for ham, så han skal nok ende med at blive en rigtig lille bogorm 🙂

 2. Det er jo det vi skal, næste gang Alma er her og overnatte, på Biblioteket! Tusind tak for den gode idé, jeg havde slet ikke tænkt på det, men det er jo oplagt.

  1. Almas mormor : Vi har et rigtig godt bibliotek, med en stor og dejlig afdeling til de mindste med et overflødighedshorn af bøger og legetøj. Vi går næsten altid på biblioteket, når vi henter Sander i vuggestuen. Vi hygger os rigtig godt med det alle tre og glæder os til næste gang.
   Håber, at I får samme gode oplevelse sammen med Alma på jeres bibliotek 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *