En god snak sådan i forbifarten

Her i eftermiddag, da solen endelig kom frem, gik jeg mig en tur.

Undervejs var jeg så heldig at rende på Sander og hans far. De var på vej hjem fra vuggestue.

Det var dejligt lige at få en lille snak. Sander snakkede mest om biler og lastbiler. Og så lige lidt om toget og nogle knallerter. Og så fortalte han mig i øvrigt osse, at hans fars bil lige var blevet vasket. Det er så sjovt nu, hvor han rigtig kan fortælle.

Det er dejligt med sådan en lille snak i forbifarten.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Det er så skønt at følge med i, hvordan sproget udvikler sig hos de små. Jeg synes, det er forbløffende, hvor hurtigt det går, og hvor mange nye ord, de kan lære på fhv. kort tid.

    1. Nonna : Ja, det er så dejligt at følge med – og selv om man er sammen med børnene ret tit, overraskes man alligevel hele tiden over de sproglige fremskridt 🙂

  2. Det lyder vel nok dejligt – ja, det er spændende at opleve små børn udvikling og få del i det, der optager dem. Sødt at du skulle vide, at faren lige havde vasket bil 🙂

    1. Madame : Det er så dejligt, at følge sådan et lille myr. Vi nyder at følge hans udvikling og være en del af hans hverdag 🙂

  3. Jeg kom forbi din blog ved et tilfælde, men måtte standse op og kommentere alle de gode og små fortællinger, du giver i det helt nære perspektiv. Jeg har også 3 børn, hvor 2 er drenge og jeg kan kun håbe på, at jeg om 10 år også kan blive beriget med næste generation i form af et barnebarn. Tak fordi du deler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *