Sne på hver en kvist og hvert et blad

kirsebaerlaurbaerhaekDet var helt betagende at kigge ud i morges, da det blev lyst. I nattens løb var alting igen blevet dækket af et forskønnende lag sne. Der var sne på hver en kvist og hvert et blad.

Vores kirsebærlaurbærhæk var tyk af sne, og det så bare så pænt ud. Meget af sneen er allerede faldet af bladene igen, så det var en flygtig fornøjelse, men jeg nød det i fulde drag, da muligheden var der.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Ja, det er smukt, og nu vil jeg begive mig ud i det sammen med mine hunde 🙂
    God, hvid dag til dig, Randi!

    1. Det er så smukt, men det forsvinder nok hurtigt, så det er bare med at nyde det, mens det er der.
      Rigtig god dag til dig også, Nana 🙂

    1. Ha ha 🙂 Jeg ved godt, at du ikke er så vild med sneen, men mon ikke også det er ved at være slut for denne gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *