Mod forventning er jeg blevet glad for vaskeolie

Alle, der læser med her ved jo, at jeg har problemer med min hud. Eksem.

I et godt stykke tid har eksemet været ret pænt under kontrol undtagen på hænderne. Ingen af de plejeprodukter, jeg har prøvet det seneste års tid, har for alvor hjulpet på mine hænder.

Heldigvis giver jeg ikke så let op. Jeg bliver ved med at lede og prøve nye produkter.

For nogen tid siden fik jeg lejlighed til at teste en vaskeolie, og en fugtighedscreme, XeraCalm A.D. fra Avéne. Produkterne er beroligende og kløedæmpende, samtidig med, at de hæmmer inflammation og styrker hudbarrieren. Alt det eksemhud har brug for.

Da eksemet egentlig var i ro undtagen på hænderne, besluttede jeg mig for kun at bruge de nye produkter på hænderne.

Det var lidt af en overvindelse for mig at begynde at bruge en vaskeolie til mine hænder i stedet for almindelig fast sæbe. Jeg sværger nemlig til fast sæbe, og har tidligere prøvet en vaskeolie, som jeg bestemt ikke brød mig om at bruge. Men jeg blev positivt overrasket. Vaskeolien er virkelig mild og dejlig at bruge.

Fugtighedscremen er også rigtig god. Lige så god som de 2-3 andre foretrukne mærker, jeg skifter imellem.

Resultatet efter en lille måneds test af de to produkter er, at huden på hænderne har fået det bedre. Jeg har stadig eksem på hænderne, men mindre end før, og jeg er blevet så glad for vaskeolien, at den helt sikkert vil være at finde på mit badeværelse fremover.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg fik anbefalet Avène af apoteket, da jeg var i kemobehandling og huden begyndte at falde af på mine hænder. Den var Supersupergod! Jeg har brugt den lige siden – det er nok den bedste håndcreme, jeg nogen sinde har haft – også uden af have brug for den, så at sige … jeg bruger en variant, der hedder Cicalfate.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *