De modige kvinders svømmeklub

modigekvinderssvoemmeklub

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst De modige kvinders svømmeklub af Ellie Wood.

Fra bogens bagsidetekst:

Abby bor og arbejder i hjertet af Lake District. Hun deler sin tid mellem sin lille datter Rowan og sit arbejde i det lokale bageri – og så drømmer hun om tiden, før hendes mand Ben forsvandt ud af deres liv.

Lori er rejst den lange vej fra USA i håbet om at finde den sø, som hun har set på i årevis på et billede på sin væg derhjemme. Et billede med en helt speciel familiehistorie.

Rebecca overvejer at tage springet ud af sine trygge rammer. På trods af sit pletfrie udseende og tilsyneladende perfekte liv, bærer Rebecca på et barndomstraume, som hun stadig kæmper med.

Clarissa afholder kurser i natursvømning. Hun er en meget energisk helårssvømmer, og hun kender søerne som ingen anden. Bag det tilknappede ydre banker et varmt og omsorgsfuldt hjerte.

Jeg har hygget mig big time med at læse De modige kvinders svømmeklub. Det er en varm og skøn fortælling om fire vidt forskellige kvinder, der mødes på tværs af alder og socialklasser og bliver hinandens store støtte og gode venner. Bogen er skrevet i et let og flydende sprog. Karaktererne er troværdige og sympatiske. Bogen er spækket med fine naturbeskrivelser, humor og atmosfære. En virkelig skøn feel good-roman, som var lige det, jeg trængte til at læse.

Læs mere om De modige kvinders svømmeklub hos Forlaget Zara.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *