Stjernehimlen over Ferry Lane Marked

stjernehimlenoverferrylanemarked

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Stjernehimlen over Ferry Lane Marked af Nicola May. Bogen er andet bind i den charmerende serie, der foregår omkring Ferry Lane Marked ved Cornwalls kyst.

Da Star blev gravid som bare 16-årig, troede hun, at hendes liv var slut. Nu er hun 33, hun ejer en populær smykkebod på det brogede Ferry Lane Marked, og hendes datter Skye er på vej til at blive voksen. Star er tilfreds med sin tilværelse, men hun har svært ved at glemme den amerikanse turist Jack. De havde et kort og lidenskabeligt forhold, før han rejste uden at sige farvel.

Men da den charmerende Conor dukker op og slår benene væk under hende, holder Star omsider op med at drømme om Jack. Sådan da.

En dag mødes Star og Jack igen. Han er vendt tilbage, for at fortælle hende, hvorfor han rejste.  Samtidig truer en hemmelighed med at vende op og ned på det liv, Star har bygget op for sig selv og sin datter.

Jeg er faldet pladask for det univers, Nicola May har skabt, i bøgerne om Ferry Lane Marked. Karaktererne bliver mere og mere sympatiske, jo bedre man lærer dem at kende. Tonen er uhøjtidelig og humoristisk. Historien er måske nok på nogle punkter lidt forudsigelig, men den er alligevel fuld af overraskelser. Og så er den underholdende og giver smil på læben. Jeg glæder mig til at give mig i kast med den næste bog i serien.

Jeg har tidligere anmeldt seriens første bind Velkommen til Ferry Lane Marked.

Læs mer om Stjernehimlen over Ferry Lane Marked hos Alpha Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *