Læst i december

laestidecember19

Måneden er ikke helt til ende, men allerede nu, kan jeg godt afsløre, at det ikke har været læsning, der har præget min december. Se bare billedet. Det er kun med lidt god vilje, at man kan kalde de tre bøger for en stak. Men det er altså, hvad det er blevet til i denne måned for mit vedkommende.

Kunsten at være f*cking ligeglad af Mark Manson er en forfriskende anderledes bog fuld af anekdoter og med nogle overraskende pointer.

Alle blomsterne i Paris af Sarah Jio er en virkelig, virkelig rørende fortælling om to kvinder og deres liv og skæbne. De to kvindeskæbner er tegnet fint og troværdigt og flettes så overbevisende ind i hinanden på tværs af tiden. En smukt fortalt, romantisk og rørende historie om nogle af de største ting i livet.

Brødbogen af Annemette Voss Fridthjof fortæller alt, hvad man har brug for at vide, for at kunne opleve glæden ved at servere og spise virkelig lækkert hjemmebagt brød. Som et ekstra plus er bogen toplækker i sig selv, med pæne farver og skønne billeder, der får tænderne til at løbe i vand.

Nu venter januar, hvor jeg håber at få læst en masse. I hvert fald står der nogle nye bøger, som jeg har store forventninger til, klar i reolen.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *