Et godt nyt år

etgodtnytaar

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Et godt nyt år af Malin Stehn.

Fra bogens bagsidetekst:

Nytårsaften forsvinder 17-årige Jennifer. Uvidende om det mareridt, der venter hende i det nye år, skåler hendes mor Lollo nytåret ind med sine gamle venner, Nina og Malena.

Da forældrene vågner med både moralske og fysiske tømmermænd er deres værste mareridt blevet til virkelighed. Jennifers forsvinden forskubber den sarte balance i venskabet, mens mørke hemmeligheder søger mod overfladen. For hvor godt kender de egentlig hinanden? Og hvad foregik der nytårsaften?

Hold da helt op – sikke et brag af en spændingsroman. Jeg var fuldstændig opslugt, mens jeg læste den. Bogen er virkelig godt skrevet og karaktererne meget troværdige. Tempoet er højt. Handlingen tager nogle uventede drejninger og byder på den ene overraskelse efter den anden. Desuden sætter  bogen fokus på vores tendens til udadtil at skabe et glansbillede af vores perfekte og pletfri liv – og den knapt så velpolerede virkelighed. En supergod og nervepirrende krimi som jeg vil anbefale på det varmeste.

Med denne spændingsroman har forfatteren, der har udgivet mange børne- og ungdomsbøger, fået en forrygende debut med bøger for voksne, og jeg glæder mig meget til hendes næste bog.

Læs mere om Et godt nyt år hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *