Mig og Bedste

Jeg har haft lejlighed til at gennemse endnu en bog til bedsteforældre og børnebørn. Tak til Nonna for at gøre mig opmærksom på bogen!

Mig og Bedste af Bolette B. J. Elvstrøm og Pernille Bang er en bog, der lægger op til fælles kreative sysler for  barnebarn og bedsteforælder. Der skal nemlig klippes og klistres, tegnes og fortælles, mens bogen udfyldes. Bogen er beregnet til børn fra seks år og deres bedsteforældre.

Det er meningen, at man efterhånden, som man udfylder de 12 kapitler, skal lære hinanden bedre at kende. I de forskellige kapitler fortæller barn og voksen hinanden om skolegang, livretter, drømme, hemmeligheder og meget mere. Bogen rummer også ideer til  at lave mad eller tage på udflugt sammen.

Når bogen er færdig, har begge parter forhåbentlig lært noget værdifuldt om den anden, hygget sig rigtig meget og skabt en bog, der kan blive et personlig og betydningsfuldt minde.

Det,  at der lægges op til, at både barnebarnet og bedsteforælderen skal tegne, fortælle, klippe og klistre, adskiller denne bog fra de fleste andre bøger til bedsteforældre/børnebørn.

Jeg er overbevist om, at bogen kan blive et både hyggeligt og meningsfuldt fælles projekt for barnet og den voksne.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg synes også, at denne bog er god. Jeg tror, jeg skrev om den i december 2010. Vores ældste barnebarn er 5 år, så hun kan sikkert snart være med til at klippe, klistre. Det bliver mægtig hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *