Kun vi kender sandheden

kunvikendersandheden

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Kun vi kender sandheden af Christina  List.

Kun vi kender sandheden er første bog i en planlagt serie om Dødsenglens datter Sarah, betjenten Michael og journalisten Kevin.

Fra bogens bagsidetekst:

Da endnu et mishandlet barnelig bliver fundet lidt uden for Silkeborg, begynder tre mennesker hver deres søgen efter svar. Betjenten, fordi hans hund fandt barnet. Journalisten, fordi han jagter en god historie, og den psykisk syge kvinde, fordi morderen er hendes far.

Da dødsenglen, berygtet for at udskære englevinger på sine ofre, endelig fanges, kan verden ånde lettet op. Men noget stemmer ikke. Et nyt lig dukker op – og pludselig involveres alle tre igen på den værst tænkelige måde. Der er stadig en morder derude, og morderen har fået øje på dem.

Jeg var lige ved at lægge denne her krimi fra mig igen ret hurtigt. Jeg syntes, at den virkede en anelse for utroværdig og langt ude. Men der var alligevel noget, der fangede mig og fik mig til at læse videre. Det er jeg glad for, for jeg endte med at være ret godt underholdt af historien. Jeg synes stadigvæk, at det hele er lige lovlig dramatisk og voldsomt, men det er alligevel en læseværdig historie. Jeg kan godt lide de tre hårdt prøvede hovedpersoner – de er lidt skæve og anderledes – på en god måde.

Christina List har en god og levende fortællestil, og jeg fornemmer en forfatter, der er fuld af grumme ideer til de kommende bind i serien. Jeg vil glæde mig til at læse mere fra hendes hånd.

Læs mere om Kun vi kender sandheden hos Lindbak+Lindbak.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *