Bjørnen sover

bjoernensover

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Bjørnen sover af Emelie Schepp. Bogen er syvende bind i krimiserien om den lidt reserverede anklager, Jana Berzelius.

Forlaget skriver:

I  udkanten af Norrköping findes en mand brutalt myrdet i sit eget hjem. En bamse fundet på ger­ningsstedet peger politiet i retning af Filippa Falk, en tidligere politibetjent, der efter en gru­som tragedie lever under beskyttet identitet. Men er hun villig til at hjælpe politiet med at opklare sagen?

Samtidig forsøger anklageren Jana Berzelius at opspore gerningsmanden, men hendes mørke fortid haler ind på hende, og hun må tage alle midler i brug for at beskytte den mand, hun elsker. Han har fået nys om hendes forhistorie og er fast besluttet på at grave sandheden frem.

Bjørnen sover er en hæsblæsende krimi. Tempoet er højt. Der er meget på spil, og også denne gang går begivenhederne uhyggeligt tæt på hovedpersonens privatliv og mystiske fortid. Jeg kan vældig godt lide denne spændende og velskrevne serie og glæder mig allerede til næste bind.

Jeg har tidligere omtalt Ondt blod og Fars dreng,  Mester Jakob og Ni liv af Emelie Schepp.

Læs mere om Bjørnen sover hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *