Styrk dit immunforsvar

styrkditimmunforsvar

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Styrk dit immunforsvar af Pia Norup og Tine Jørgensen.

Forlaget skriver:

“Hvad kan jeg gøre for at styrke mit immunforsvar?” Det spørgsmål fik læge Pia Norup og cand.scient. i klinisk ernæring Tine Jørgensen igen og igen, da coronaepidemien brød løs i Danmark.

Svaret er, at vi hver især kan gøre rigtig meget selv for at sikre os et stærkt og velfungerende immunsystem, som er bedre til at beskytte os mod virus, bakterier og andre sygdomsfremkaldende mikroorganismer. 

Det har været meget inspirerende at læse bogen. Den er spækket med informationer og gode råd om, hvordan man styrker sit immunforsvar og sin sundhed. Der er ingen løftede pegefingre – kun fakta og indsigtsfulde forslag, hjælpsomme ideer, kostplaner og opskrifter.

Hvis man ikke har mod på den helt store livsstilsændring eller kostomlægning, kan selv mindre justeringer gøre godt. Et lille skridt i den rigtige retning er bedre end ingenting. Der er mange ting, der påvirker immunforsvaret – små forandringer i hverdagen kan gøre en stor forskel.

Jeg har tidligere anmeldt Kronisk sund af Pia Norup her på bloggen.

Læs mere om Styrk dit immunforsvar hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *