Asketræet

asketraetBog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Asketræet af Anne Thorogood.

Fra bogens bagsidetekst:

Mayas liv ligger i ruiner. Hun er knust over sin mors død, arbejdsmæssigt kæmper hun for sin overlevelse med sit nystartede webfirma, og et sted i kulissen spøger ekskæresten. Under sin bedste venindes polterabend fortsætter nedturen, da hun på pinlig vis kommer til at fornærme den flotte fotograf, Nicholas, som er hyret til lejligheden.

Værre bliver det dog, da Mayas far pludselig står på hendes dørtrin med hendes mors dagbog. En dagbog, der med afslørende ord helt tilbage fra hendes mors ungdom, vender op og ned på Mayas liv …

Tvunget af omstændighederne bliver hun nødt til at søge et job hos egnens store rejsemogul, Axel Kildesøe, og til Mayas store ærgrelse viser det sig, at Nicholas arbejder for Kildesøe Rejser.

Asketræet er en meget romantisk roman – ingen tvivl om det. Et stykke hen ad vejen var jeg da også underholdt af historien, selv om den ærlig talt er  temmelig klicheagtig. Undervejs kørte jeg da også  lidt træt i bogen, der nok er lidt for forudsigelig og tuttenuttet efter min smag. Desuden er den fuld at unødvendige udpenslinger og dermed noget for lang. Det gjorde selvfølgelig heller ikke sagen bedre, at jeg hele tiden blev irriteret på hovedpersonen. Asketræet var alt i alt ikke rigtig en bog for mig.

Læs mere om Asketræet hos Forlaget Zara.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *