Mor

mor

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har haft den fornøjelse at læse og gennemse Mor – et brøl, en sang , et suk af Rebecca Bach-Lauritsen og Charlotte Pardi.

Den lille fine bog er en anledningsbog om alt det, en mor kan være. Den er en visuel beskrivelse af det særlige kærlighedsbånd, der er mellem mor og barn. Bogen består af 30 udsagn om, hvad Mor er – fx et brøl, en sang, et suk – ledsaget af en helsides illustration. Den er blevet til i et tæt samarbejde mellem forfatter Rebecca Bach-Lauritsen og illustrator Charlotte Pardi.

Jeg er sikker på, at jeg fremover tit vil kigge i den smukke lille bog. Den taler i den grad til mig, og får mig til at mindes – både min egen mor og de følelser, jeg selv har været/er fyldt af som mor. Alle mødre fortjener at eje et eksemplar af bogen, der så smukt beskriver, hvad en mor er. Den rammer lige i hjertet.

Bogen er en oplagt gave til enhver mor – måske til Mors Dag eller bare fordi …

Læs mere om Mor hos Gutkind.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *