Mit navn er Jensen

mitnavnerjensen

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Mit navn er Jensen af Heidi Amsinck. Bogen er første bind i krimiserien om journalisten Jensen.

Dagbladets reporter Jensen finder en tidlig morgen en ung mand siddende død i en snedrive. Det viser sig, at den unge mand er knivdræbt. Han er den anden hjemløse, der er fundet knivdræbt på gaden i København inden for kort tid. Jensen skynder sig at ringe til kriminalkommisær Henrik Jungersen, som hun kender fra tidligere. De to har haft en hed affære.

Da Jensen når hen på Dagbladets redaktion, bliver chefredaktøren meget fortørnet over, at Jensen ikke har taget nogle billeder eller på anden måde sikret  Dagbladet forsidehistorien. Jensen skal slet ikke dække sagen, men kan ikke dy sig for at forsøge at finde ud af, hvad der er sket med den unge mand. Da man finder endnu en dræbt person, begynder man at spekulere på, om der er er en seriemorder på færde.

Mit navn er Jensen er en krimi lige efter min smag. Forbrydelserne er ikke udpenslet, så det bliver alt for uhyggeligt, og der er plads til en god portion humor. Persongalleriet er spækket med karakterer med kant. Jensen er en skøn hovedperson. Hun er skarpsindig, modig og robust. Jeg kan lide hende og glæder mig til næste bog i serien.

Læs mere om Mit navn er Jensen hos Gutkind.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *