Den hemmelige arv

denhemmeligearv

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Den hemmelige arv af Natasha Lester.

Den hemmelige arv er en roman, der foregår i flere tidsspor og der er mange begivenheder, der trækker tråde til hinanden. Romanen er ikke helt let at beskrive kort, så jeg vil nøjes ned at gengive, hvad forlaget skriver:

Den australske modekonservator Kat Jourdan er i England med sit arbejde, men får en opgave af mere privat karakter. Kan hun ikke rejse til Cornwall og se til et lille hus, som hendes bedstemor ejer? I huset finder hun til sin overraskelse en unik samling af Dior-kjoler. Kat anede ikke, at hendes bedstemor var i besiddelse af sådan en skat og sætter sig for at undersøge, hvordan de uvurderlige kjoler er havnet der.

I sin jagt på svar støder Kat både på søstrene Skye og Liberty, der kæmpede for englænderne under 2. verdenskrig, og deres barndomsven den amerikanske pilot Nicholas, der er forlovet med den franske kvinde Margaux. En anden fransk kvinde, der ser ud til at have forbindelse til sagen er Catherine, søster til Christian Dior og aktiv i den franske modstandsbevægelse. Skye og Liberty. Nicholas og Margaux. Catherine og Christian. Er de alle seks forbundet? Og hvad er deres forbindelse til Kats bedstemor og den hemmelige arv, der har været gemt væk i over et halvt århundrede?

Jeg har virkelig følt mig i godt selskab, mens jeg læste Den hemmelige arv. Handlingen, der som nævnt foregår i flere tidsspor, byder på både krig og kærlighed og en hel masse hemmelighedskræmmeri. Personerne er tydelige og troværdige. Især kvinderne er i en liga for sig. Der tegnes et farverigt billede af nogle usædvanligt stærke kvinder, der går foran og ikke viger tilbage for ret meget. Kærlighedshistorien, der binder det hele sammen, er både romantisk, gribende og smuk.

Læs mere om Den hemmelige arv hos Alpha Forlag.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *