Brombærvinter

brombaervinter

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Brombærvinter af Sarah Jio.

Handlingen udspiller sig i Seattle i to tidsspor. I det ene spor møder læseren Vera i 1933. Hun er enlig mor og kæmper for at tjene til dagen og vejen til sig selv og sin lille dreng, Daniel. Somme tider er hun tvunget til at lade den lille dreng være alene hjemme, mens hun er på natarbejde. En nat, hvor drengen netop er alene, rammes byen af en voldsom snestorm, selvom det er maj måned. Da Vera kommer hjem næste morgen, er Daniels seng tom. Han er forsvundet. Vera leder fortvivlet efter ham ude i de kolde gader, men finder kun hans bamse.

I det andet spor følger læseren Claire i 2010. Igen rammes byen af en snestorm i maj. Claire er journalist og får til opgave at skrive en artikel om snestormen. Under sin research finder hun frem til den gamle sag om drengen, der forsvandt under en lignende snestorm næsten 80 år tidligere. Claire sætter sig for at finde ud af, hvad der skete med den lille dreng dengang. Under arbejdet opdager hun en forbindelse mellem sig selv og Vera.

Brombærvinter er en både spændende, romantisk og rørende historie, der går lige i hjertet. Det kan være svært at få en roman, der foregår i to tidsspor til at gå op i en højere enhed, men det er lykkedes rigtig godt i Brombærvinter. Som en ekstra lille krølle på historien møder læseren igen nogle af karaktererne fra Når violerne blomstrer af samme forfatter

Jeg har tidligere anmeldt Alle blomsterne i Paris og Når violerne blomstrer af Sarah Jio.

Læs mere om Brombærvinter hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *