I medgang og modgang

imedgangogmodgang

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst I medgang og modgang af Lucy Dillon.

Jeannie har mødt sin drømmemand. Dan er en flot og charmerende fyr. Han er dyrlæge. Han friede til Jeannie på en meget romantisk måde. Jeannie sagde ja. Alt var skønt og helt perfekt. De følgende måneder brugte de to al deres tid sammen på at planlægge deres bryllup.

Nogle måneder senere sidder Jeannie i en bil sammen med sin far. Hun er klædt i en drøm af en brudekjole og på vej til Longhamptons rådhus for at blive viet til Dan. Hun er på vej til et helt nyt kapitel i sit liv. Det burde være en lykkelig dag, men pludselig føler Jeannie, at det hele er helt forkert.

Samtidig kommer Dan ud for en alvorlig ulykke. Jannie tilbringer det, der skulle have været deres bryllupsnat ved Dans seng på intensivafdelingen. Dan er i koma. Pludselig er deres lykkelige fremtid forvandlet til et mareridt. Jeannie plages af skyldfølelse. Er det hendes skyld det hele?

I medgang og modgang er den første bog af Lucy Dillon, jeg har læst. Det er en romantisk historie, der foregår i den hyggelige by Longhampton. Hunde og deres trofasthed spiller en ret stor rolle i historien. Jeg forestiller mig, at det vil være et ekstra plus for enhver, der selv har en hund, de er glade for. Jeg har været rigtig godt underholdt af romanen og dens hyggelige univers. Det er ren feel good, og jeg har umiddelbart lyst til at læse flere af Lucy Dillons bøger.

Læs mere om I medgang og modgang hos Forlaget Zara.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Tak for at minde mig om Lucy Dillon, jeg vidste at jeg havde læst flere bøger af hende, og nu kan jeg se at der udover denne, du anbefaler, også er andre, jeg ikke har læst.
    Jeg har læst: “Mine 100 ting”, “En lille god gerning”, “Ensomme hjerter og hereløse hunde” og “Det største ønske”

  2. I medgang og modgang er mit første møde med Lucy Dillon. Men jeg synes godt om bogen og har fået lyst til at læse flere af hendes bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *