Til forlagsreception

I torsdags var jeg inviteret til reception på Gads Forlag.

Jeg anmelder jo af og til bøger bl.a. fra Gads Forlag, og det var rigtig hyggeligt at få hilst på de rare mennesker fra forlaget,  som jeg hidtil kun havde kendt fra vores mailkorrespondance.

Jeg mødte også en blogger-kollega, som jeg ikke havde hilst på før. Det var Sascha, der er kvinden bag Livet i dukkehuset.

Det er altid rart at udveksle erfaringer med andre bloggere, og arrangementet på forlaget var på alle måder hyggeligt og inspirerende.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

 1. Det lyder godt, Randi!
  Dels er bøger jo grundlæggende dejlige, dels må det være rart at møde nogle af de mennesker man kender fra den virtuelle verden i virkeligheden. Det kunne jeg godt tænke mig. Jeg kunne også godt tænke mig at anmelde bøger 🙂 Jeg sidder og får helt lyst til at læse en bog nu, så i eftermiddag vil jeg finde én at gå i gang med …
  God weekend!
  Kh Nana

  1. Bøger er slet ikke til at undvære – jeg har altid været glad for at læse. Indlæg om bøger er ret populære, kan jeg se på min statistik 🙂 Og ja, det er ret hyggeligt at møde andre bloggere.
   Rigtig god weekend til dig også!

  1. Tak i lige måde, Sascha! Det var rigtig hyggeligt – håber, vi løber på hinanden en anden god gang 🙂

  1. Det er mig, der takker. Det var rigtig hyggeligt at hilse på dig, og det var i det hele taget en dejlig og inspirerende eftermiddag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *