Nyt i mit køkken

 

nytimitkoekken

Indlægget indeholder reklamelink.

Som jeg tidligere har fortalt, bager jeg selv alt vores brød. Når jeg bager rugbrød, bager jeg altid to store brød ad gangen. Det er en ret stor portion dej, og der skal en stor skål til for at rumme det. Sådan en stor skål har jeg heldigvis. Faktisk er den kæmpestor og temmelig tung at håndtere.

Det, at skålen er så stor og tung betyder, at det kan være svært at veje mel af i skålen. Dels fordi mange køkkenvægte slet ikke kan klare så tung en skål  plus en stor portion mel. Dels fordi skålen er så bred, at det kan være umuligt at se displayet på vægten, når skålen er placeret på den. Jeg plejer at veje melet ad flere omgange i en mindre skål. Det kan sagtens lade sig gøre, men er lidt besværligt og giver ekstra opvask.

Men de tider er forbi nu. Jeg har købt en stor køkkenvægt, der passer godt til det store dejfad og de store portioner mel. Den kæmpestore skål ser ikke specielt stor ud på billedet, hvor den er placeret på den nye, store køkkenvægt.

Vægten er fra Beurer og klarer 20 kg. Den er af glas og med touch-betjening, så den er nem at holde ren. Jeg har købt vægten hos Med24.dk, hvor den lige nu sælges til halv pris.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Det er så godt, når de små ting i hverdagen fungerer. Jeg kan godt forstå, at du er glad for din nye køkkenvægt. Og sikke en pæn skål! Jeg bager i perioder, og så kommer jeg fra det igen, men det ER jo dejligt med hjemmebagt brød. – Ligesom vi er enige om, at grønt og frugt fra haven bare er bedre end det man kan købe 🙂

    1. Det skal være nemt at bage, ellers gider man ikke 🙂 Jeg er virkelig glad for mine store Mason Cash skåle, og synes også selv, de er pæne. Vægten er mere praktisk end pæn, men her må det funktionelle komme i første række 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *