En moderne familie

enmodernefamilie

Jeg har læst En moderne familie af Helga Flatland.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Da Sverre fylder 70, inviterer han sammen med sin kone Torill børn, sviger- og børnebørn med på en tur til Italien. Mens de er der, meddeler Sverre og Torill, at de har besluttet, at de vil lade sig skille. De synes ikke, at deres ægteskab har mere at give dem.

Det er en meddelelse, der ryster deres tre børn. De føler hver på sin måde, at det faste fundament, familien hidtil har udgjort, begynder at ryste under dem. Udadtil reagerer de forskelligt, men fælles for dem er, at de synes, at alting pludselig er helt forandret.

I bogen får læseren fortalt historien om tiden før og efter forældrenes skilsmisse fra hver af de tre voksne børns synsvinkel.

Jeg har været både underholdt og meget optaget af En moderne familie. Det er en meget velskrevet historie om det indbyrdes forhold mellem søskende, om deres individuelle forhold til forældrene og ikke mindst om, hvad der sker med rollefordelingen og samspillet, når der sker store forandringer i en familie. En anbefalelsesværdig roman.

Læs mere om En moderne familie på Turbines hjemmeside.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *