Jordbær fra egen have

jordbaerfraegenhave

Den tid, hvor jeg sætter allerstørst pris på at have en køkkenhave, er uden tvivl  nu i jordbærsæsonen.

I efteråret satte Henrik et par rækker jordbærstiklinger i et højbed. Nu kvitterer planterne allerede med store, flotte bær. Planterne i højbedet ser ud til at give større bær end de planter af samme sort, vi har et andet sted i urtehaven.

Jeg er vild med jordbær. Der findes ikke noget spiseligt, jeg sætter mere pris på end jordbær. Derfor  er det lykken at kunne hente skønne, velsmagende, økologiske jordbær ind fra haven. Jordbær fra egen have er bare de allerbedste.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

    1. Jordbær er bare vidunderlige 🙂 Da mine søskende og jeg var børn, plukkede vi skovjordbær og trak dem på et græsstrå og gik og spiste dem – den smag glemmer jeg aldrig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *