Dejlige påskeferiedage

botaniskhave19

Det er blevet forår, skal jeg lige love for. Skoven er ved at være grøn. Alting bliver så smukt ude i naturen.

Vi har nydt det smukke vejr i påsken, og i løbet af ferien har vi haft gode stunder sammen med alle vores tre sønner – dog ikke alle på samme tid.

Henrik har været oppe i Skovtårnet sammen med Sander og hans far. Det havde været en fin oplevelse og en flot udsigt. Jeg tror desværre ikke, det er noget for mig og min højdeskræk, men jeg ville ønske, at jeg turde besøge tårnet, for det ser vanvittig flot ud.

Det er også blevet til en tur til hovedstaden med bl.a. besøg i Botanisk Have, som tog sig smukt ud i forårssolen.

Nu er det hverdag igen, og det er heller ikke så tosset.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Hvor ligger det fint, væksthuset, inde i Botanisk Have.
    Vi har planlagt tur til Skovtårnet – desværre først til oktober, da det skulle passe ind i 8 menneskers kalender.

    1. Det er så pænt – som alt andet i Botanisk Have.
      Jeg tror faktisk, at det er fint at vente lidt med at tage på tur til Skovtårnet – der ser ud til at være virkelig mange mennesker for tiden. Det er nok til dels nyhedens interesse, så mon ikke der er lidt mere fremkommeligt til Oktober? Jeg forestiller mig også, at det kan blive et flot syn at kigge ud over efterårsskoven og -landskabet fra tårnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *