Den dejligste duft af syrener

 

dendejligsteduftafsyrener

Det er ikke så tit, jeg tager blomster ind fra haven. Jeg nænner det ikke, for de holder jo meget længere derude. Der er dog visse undtagelser. Jeg kan nemlig godt finde på at plukke af de blomster, jeg har rigtig mange af. Det samme gælder blomster, der gror i et hjørne af haven, hvor jeg ikke rigtig får kigget så meget på dem, og hvor jeg ikke kan nyde dem fra vinduerne i stue og køkken.

Syrener har jeg masser af. Overflod. Og jeg elsker syrener. Så jeg tager buketter ind. De pynter, lyser op og dufter helt vidunderligt.

Jeg har før fortalt historien om syrenerne, og hvorfor vi altid kalder dem Morfars syrener.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Jeg savner at have syrener i min have, men jeg kan kigge ud på en hæk af rododendron, som snart springer ud. Det glæder jeg mig til.

    1. Der er så meget, der blomstrer så smukt lige nu. Det er bare med at nyde det, for det varer så kort. Vores japanske kirsebærtræ, som jeg er så glad for, er ved at være afblomstret, og de smukke lyserøde blomsterblade ligger som tykke bræmmer langs fliserne og i græsset – så jeg er glad for, at der nu er syrenerne at nyde.

  2. Syrener er helt vidunderlige, og jeg sidder her og mærker duften fra din buket 🙂 Jeg kan også finde på at tage syrener ind, selv om jeg synes de er svære at få til at holde i vase. – Så må man bare nyde dem ekstra intenst i den korte tid de varer 🙂
    God dag til dig, Randi!
    Kh Nana

    1. Du har ret, syrener holder ikke mange dage i vase, men jeg glæder mig virkelig over dem, så længe de står i mit køkken og dufter 🙂 Jeg har så mange, at det på ingen måde kan ses derude, at jeg snupper et par buketter. Rigtig god dag til dig, Nana.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *