Med døden til følge

meddoedentilfoelge

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Med døden til følge af Lars Daneskov.

Livas storebror, Victor er død. Tre år efter den tragiske hændelse er familien stadig i dyb sorg. Forældrene taler ikke ret meget mere – hverken med hinanden eller Liva. Victor fylder det hele, selv om han ikke er der mere. Liva føler sig overset og uelsket.

Victors værelse står urørt. Når Liva har veninder på besøg, lister de derind og kigger, selv om de ikke må. Liva føler sin brors tilstedeværelse stærkt. Hun oplever også nogle mystiske ting, der overbeviser hende om, at han stadigvæk er hos hende.

Med døden til følge er en fortælling om en familie i  dyb sorg – men også en reminder til alle om forpligtelsen til at leve videre for de levendes skyld. Børnene i bogen går i 5. klasse, og børn omkring den alder og opefter samt voksne kan have udbytte af bogen. En bog man ikke kan undgå at blive berørt af.

Jeg har tidligere anmeldt Verdens bedste bedste af Lars Daneskov.

Læs mere om Med døden til følge hos Gutkind.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *