Kunsten at være f*cking ligeglad

kunstenatvaerefuckingligeglad

Jeg har læst Kunsten at være f*cking ligeglad af Mark Manson.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Forlaget skriver:

Er du også dødtræt af selvhjælpsbøger, der fortæller dig, at bare du er glad og positiv, så skal det nok gå alt sammen. I Kunsten at være fucking ligeglad finder du den stik modsatte tilgang: Livet er fyldt med problemer, og du slipper aldrig for dem. Kunsten er at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig. Du er nødt til at vælge, hvilke problemer du vil have i dit liv, og hvilke du bare vil springe op og falde ned på.

Det har været en fornøjelse at læse Kunsten at være f*cking ligeglad. Lige i begyndelsen var jeg en lille smule irriteret over, at der stod fucking alt, alt for mange gange. Men det aftog hurtigt – både antallet af gentagelser af ordet og min irritation. Bogen er virkelig underholdende, og så er den sjov og samtidig dybt alvorlig. Den har nogle interessante budskaber, og personligt kan jeg fuldstændig tilslutte mig flere af dem. En forfriskende anderledes bog fuld af anekdoter og med nogle overraskende pointer.

Læs mere om bogen hos Memoris.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *