Det som hjertet husker

 

detsomhjertethuskerJeg har læst Det som hjertet husker af Jan-Philipp Sendker.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Det som hjertet husker er tredie og sidste bind i Jan-Philipp Sendkers smukke og rørende Burma-trilogi.

Bo Bo er 12 år og bor hos sin onkel i Kalaw i Burma. Bo Bo er en speciel dreng med en særlig evne. Ved at kigge andre mennesker i øjnene kan han mærke, præcis hvordan de har det.

Bo Bo ser sjældent sin far – han kommer kun på besøg en enkelt gang om året. Sin mor ser han aldrig, og han kan næsten ikke huske hende. Bo Bo har det godt hos sin onkel, men han tænker meget på sin far og mor og længes efter dem.

En dag fortæller Bo Bos onkel ham historien om hans forældre. Han fortæller om forældrenes kærlighed. Han fortæller lidt om moderens mystiske sygdom.  Men han fortæller ikke det hele, og Bo Bo beslutter sig for selv at tage ud for at finde forældrene og finde ud af, hvorfor han ikke bor sammen med dem.

Det som hjertet husker er en meget, meget smuk og rørende historie, der går lige i hjertet. Jeg var meget optaget af de to første bind i serien, men dette sidste bind er endnu bedre og binder hele historien sammen på smukkeste vis. Jeg nød hver eneste side, og ved allerede med mig selv, at Det som hjertet husker er en bog, jeg kommer til at læse igen.

Jeg har tidligere skrevet om de to første bøger i serien At høre hjertet slå og Hjertets stemme

Læs mere om Det som hjertet husker hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

    1. Det er helt vidunderlige bøger, og jeg synes faktisk, at den sidste her er den allerbedste. Rigtig god læselyst, når du får fat i bogen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *