Læst i juni

laestijuni19

I  løbet af juni har jeg læst en stak rigtig skønne bøger:

Alt hvad jeg ved om kærlighed  af Dolly Alderton er en både sød, sjov og underholdende fortælling om en fase i livet, som godt kan være besværlig – vejen fra ung til voksen. Der kan være mange bump på vejen og Dolly Alderton beskriver dem med både ærlighed, kærlighed og humor.

Et rigtigt liv af Katrine Marie Guldager er en roman, der sætter fokus på den smerte og det savn, der opstår i mennesker i en tid, hvor det handler mere om at være smart i en fart end om at passe på sig selv og hinanden.

To uger i Toscana af Domenica de Rosa er en rigtig skøn historie om forfatterdrømme, kærlighed og meget andet.

Et fængslende møde af Liane Moriarty er som hendes andre bøger meget underholdende og der balanceres så fint mellem humor og alvor.

Datahelten af Benjamin Lamberth sætter fokus på et emne, vi allesammen er nødt til at forholde os til. Vi færdes alle på internettet, hvor vi efterlader spor. Disse data indsamles og bruges på forskellige måder bl.a. til målrettet markedsføring. Vores færden på de sociale medier, webshops og andre steder fortæller en hel masse om os – og disse informationer kan både bruges og misbruges.

De forsvundne roser af Martha Hall Kelly er en barsk og gribende historisk roman fra tiden før og under 1. verdenskrig.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

    1. Jeg kan godt lide at læse forskellige genrer alt efter humør 🙂 Dejligt, hvis du bliver inspireret af anmeldelserne 🙂

  1. Du får godt nok læst mange bøger, – det er altid spændende og inspirerende at læse dine oplevelser med bøgerne.
    Et par af dem er allerede på min læseliste, – Guldager er jeg vild med i forvejen og Martha Hall Kelly kender jeg ikke, men jeg holder meget af at læse om tiden omkring Verdenskrigene.

    1. Jeg er glad for, at mine boganmeldelser bliver læst 🙂 Jeg er også rigtig glad for Guldagers bøger!
      Især Martha Hall Kellys første bog Blomstrende syrener var jeg meget opslugt af, men De forsvundne roser er også meget læseværdig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *