Et rigtigt liv

etrigtigtliv

Jeg har læst Et rigtigt liv af Katrine Marie Guldager.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Filip kommer fra en familie, der ikke mangler noget materielt. Men der mangler noget andet i Filips liv. Han mister tidligt sin mor, og faderen bruger de fleste af sine kræfter og sin opmærksomhed på Filips handicappede bror. Filip kommer på kostskole, og senere begynder han at studere jura. I studieårene bor han sammen med et par nære venner fra skoletiden.

På overfladen ser det ud til , at alting egentlig flasker sig for Filip. Han klarer sig godt til eksamen og får hurtigt et godt job. Han har også succes hos pigerne. Alligevel er han ikke rigtig glad. Han savner noget. Han leder efter noget.

Et rigtigt liv er en historie om at prøve at finde lykken – men måske lede de forkerte steder. Den handler om at pleje karrieren og forsømme de nære relationer. Den handler om menneskers behov for anerkendelse og omsorg. Den handler om længslen efter ægte kærlighed. Ensomheden siver ud mellem bogens sider.

Et rigtigt liv er en roman, der sætter fokus på den smerte og det savn, der opstår i mennesker i en tid, hvor det handler mere om at være smart i en fart end om at passe på sig selv og hinanden.

Katrine Marie Guldager har skrevet endnu en vigtig roman om de svære relationer mellem mennesker.

Jeg har tidligere omtalt En uskyldig familie af Katrine Marie Guldager her på bloggen.

Læs mere om Et rigtigt liv på Gyldendals hjemmeside.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *