Dragebygning og andet sjov

I går var vi hjemme hos Sander fra sidst på eftermiddagen for at passe ham.  Det var ved at være et stykke tid siden vi sidst havde passet ham en hel aften, så vi nød alle tre, at der var god tid til at lege og hygge.

Vi byggede en lille drage. Farfar har nemlig fornylig  været på naturskole sammed med sin 2. klasse og lært, hvordan man kan lave en drage af en bærepose, et par pinde, snor , tape og en gardinring. Det måtte  naturligvis prøves sammen med Sander. Det var et hyggeligt lille projekt.

Den nybyggede drage blev selvfølgelig også afprøvet. Det blæste temmelig meget, og dragen kom godt til vejrs, så det var en succes.

Senere så vi tegnefilm, legede gemmeleg og byggede med Lego.

Sander fik lov til at være længe oppe. Vi tænkte, at forældrene måske så kunne være så heldige at få lov til at sove lidt længe i dag.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det lyder som en rigtig hyggelig dag med skønne fritidssysler. Det er heldigt for alle parter, at I bor så tæt på :-)! God søndag!

  2. Det lyder hyggeligt! Dejligt også at opleve, hvordan man selv kan glædes over at bygge en drage og blive som barn igen 🙂

    1. Madame : Det var rigtig hyggeligt – det er nemlig helt fint at genopdage glæden ved den slags sysler 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *