Et fængslende møde

etfaengslendemoede

Jeg har læst Et fængslende møde af Liane Moriarty.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Frances er forfatter. Hun har hidtil haft succes med sine bøger, men forlaget har afvist den seneste roman, hun har skrevet. Hun er også blevet droppet af en kæreste, og for at det ikke skal være løgn, er hun tilmed i overgangsalderen.

For at forkæle sig selv og få styr på sit liv igen har Frances booket et dyrt ophold på et helseresort. Hun er blevet stillet i udsigt, at opholdet vil forandre hende og hendes liv fuldstændig.

Vi følger nu Frances og de andre gæster på kurstedet gennem deres ophold. Det er en broget flok, der er samlet. De kommer fra hver deres baggrund og har alle mulige problemer med i bagagen. Fælles for dem er, at de bliver temmelig overraskede over de oplevelser, de får på helseresortet Tranquillum House.

Et fængslende møde er som Liane Moriartys andre bøger meget underholdende og der balanceres så fint mellem humor og alvor. Også i denne roman bliver læseren nødt til at forholde sig til forskellige problematikker – de er der i høj grad, selv om de er pakket ind i humor, munterhed og en let tone. Personbeskrivelserne er skønne, og jeg kom mere eller mindre til at holde af alle personerne i bogen. Personligt er jeg fan af Liane Moriartys bøger og har nydt at læse Et fængslende møde.

Jeg har tidligere omtalt Vanvittig skyldig, Store små løgne og Det hun glemte og Hypnotisørens kærlighed af samme forfatter her på bloggen.

Læs mere om Et fængslende møde på Politikens Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *