Efter jul

efterjul

Når julen er forbi, kan jeg ikke hurtigt nok få julepynten pakket væk. Lige så hyggeligt det er, at finde pynten frem inden jul, lige så rart er det at pakke det væk igen efter jul. Sådan har jeg det i hvert fald med det.

I år havde jeg ikke fundet ret meget pynt frem fra gemmerne. Kun lige det, vi under ingen omstændigheder kan undvære i julen. Nu er det pakket væk igen, og jeg nyder den smukke buket tulipaner, jeg blev forkælet med i julen, og som er lige præcis den rette pynt nu.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg har det præcis på samme måde, Randi! Jeg begyndte faktisk allerede at pille pynten ned 2. juledags aften, og så blev jeg færdig i går. Nu er her mere lys og plads 🙂
    Din buket er skøn!

    1. Når juleaften er ovre, er jeg klar til at komme videre 🙂 Jeg er meget glad for buketten, som jeg har fået af en af mine sønner 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *