Kastanjetid

kastanjetid

Sæsonens allerførste kastanjer er blæst ned og har fundet vej til min jakkelomme og en lille skål på mit bord. Det er helt umuligt for mig at lade være med at samle de smukke, blanke kastanjer op og putte dem i lommen.

Jeg samler så vidt muligt også nogle kastanjer,  der stadig har skal på. Når skallerne er tørret, har de en smuk brun farve og gør sig godt i efterårets og vinterens dekorationer. Man skal bare huske at håndtere en kastanje med skal på meget forsigtigt, hvis man gerne vil bevare skallen nogenlunde hel.

Jeg nyder, at det er blevet tid til at samle kastanjer, selv om det måske aldrig bliver helt det samme, efter jeg har læst Kastanjemanden.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *