Sparegrise og et tabt væddemål

sparegriseJeg har tabt et væddemål. Derfor skal jeg have penge op af lommen. Det gør ikke noget. For det første drejer det sig kun om en klatskilling, og for det andet går beløbet ubeskåret til de to, som væddemålet drejede sig om. Nemlig to små nyfødte drenge. Jeg var så fjollet at gætte – og vædde på – at de var piger. Selvfølgelig var de ikke det.

De to små sparegrise fandt jeg tilfældigt hos Søstrene Grene. Dem kunne jeg slet ikke stå for. Så nu kan de to små tvillingedrenge få deres gysser i hver sin lille glade sparegris.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. En sød historie 🙂 Og sparegrisene er da bare totalt nuttede! Velkommen til verden til de to nyfødte drenge!

    1. Ja, jeg synes også, at de to sparegrise er nuttede, og de passer fint til to små, søde drenge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *