Helt almindelige hverdage

Jeg har ikke fået skrevet noget her på min blog i næsten en uge. Det fik mig til at tænke over, om ugen har været specielt kedelig, så der ikke har været noget at skrive om. Det synes jeg nu egentlig ikke.

Jeg har heller ikke haft mere travlt end normalt.

Årsagen er nok snarere, at jeg lige har læst to krimier i rap og faktisk brugt hvert ledigt øjeblik på at læse. De to bøger er henholdsvis Øjesten og Serafine – begge af Jakob Melander. Det er et par grumme historier. Bøgerne er velskrevne, spændende og anbefalelsesværdige, hvis man er til den slags.

Jeg har også modtaget et lidt pudsigt billede af Sander i min mailbox. Han har nemlig i et ubevogtet øjeblik taget lige godt og vel 200 selfies med kameraet i sin fars iPad, og hans far var så sød at dele lidt med mig.

Elektrikeren har været her og har repareret stikkontakten, der var røget ud. Da han var færdig med operationen, spurgte jeg, om kontakten nu sad fast. Han svarede, at det gjorde den, og at jeg skulle være meget hidsig for at rive den ud igen. Så nu regner jeg med, at den er i orden. Ganske vist kan jeg godt blive hidsig, men jeg plejer ikke at lade det gå ud over stikkontakterne. 🙂

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

    1. Nana : Tak 🙂 For mig opstår der i hvert fald pauser, for jeg skriver ikke nødvendigvis hver dag, men bare når jeg har et eller andet på hjerte – stort eller småt 🙂

  1. Altså, de unger 🙂
    Tak for boganbefaling – altid rart med nye, men gode, forfattere. Ny for mig …
    Nej, hvorfor lade det gå ud over inventaret, når man kan lade det gå ud over manden? 😉

    1. Ellen : Nej, det er bedst bare at fortsætte med at lade temperamentet gå ud over Herik – ellers tror han bare, at jeg ikke kan li’ ham mere 😉

  2. Haha, det havde sikkert været sjovt at se Sanders fars ansigtsudtryk, da han opdagede de 200 selfies 🙂 Stille dage med tid til krimilæsning er slet ikke at foragte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *