Om at have et problem

I går, da jeg havde været ude at handle, oplevede jeg noget, som jeg stadigvæk er en anelse irriteret over.

Jeg kom kørende på vej hjem. Da jeg drejede ind på vores vej, holdt der en bil parkeret i højre side et lille stykke fremme. Jeg var jo lige svinget ind på vejen – naturligvis pænt ude i højre side. Selvfølgelig var jeg helt nede i fart,  og det var virkelig et held, for bilen foran begyndte at bakke lige imod mig. Jeg navigerede udenom – og dyttede helt automatisk samtidig for at gøre føreren af den anden bil opmærksom på, at han var ved at bakke ind i mig.

Jeg kørte videre og så godt i spejlet, at manden i den anden bil nu kørte lige bagved mig. Da jeg parkerede i carporten, parkerede han samtidig udenfor vores indkørsel.

Jeg tog mine indkøb med mig og gik hen imod vores dør, da manden i bilen råbte: “Har du et problem?”

Jeg svarede, at jeg i hvert fald var blevet lidt forskrækket, da han pludselig bakkede lige imod mig. “Du kan bare køre stille og roligt,” råbte han og kørte sin vej.

Det er lidt mærkeligt, at det var mig, der skulle skældes ud, når det var ham, der var uopmærksom og var ved at bakke ind i mig. Det  provokerede ham åbenbart, at jeg dyttede ad ham. Det er ellers i bl.a. den slags situationer, man skal bruge hornet.

Men jeg håber da, at det reddede hans dag at lukke damp ud overfor mig.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Det viser bare, at mange trafikanter kører inden i deres egen lille boble. Jeg ville have reageret fuldstændig ligesom dig – og ville være blevet ligeså overrasket over mandens reaktion.

    1. Folk har kort lunte i trafikken – jeg forstår ikke, at han gad køre efter mig for at give udtryk for sin misfornøjelse. Jeg syntes ikke, at det var ham, der havde grund til at blive sur 🙂

    1. Det var ham, der ikke så sig for, så jeg synes nok, at han overreagerede en lille smule på det lille båt.

  2. Sikke da en klaphat! Det ville have været meget fristende for mig at råbe tilbage, at nej, men det havde han da vist, siden han ikke har lært at kigge i sit bakspejl.
    Men sådan en type er nok uden for pædagogisk rækkevidde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *