Hav en fantastisk dag

Jeg har talt med min søn i telefonen her til morgen. Han fortalte mig, at han netop var kørt forbi en mand, der stod i vejsiden et trafikeret sted i Ringsted med et rødt skilt med påskriften HAV EN FANTASTISK DAG.

Min søn fortalte, at han havde set manden med skiltet flere gange, og at han altid gav thumbs up tilbage og var lidt gladere, når han kørte videre.

Jeg blev også glad af at høre historien og lavede en hurtig søgning på Google og fandt lidt mere om denne Go’morgen-mand fra Ringsted.

Jeg tager hatten af for manden, der gør en indsats for at give smil, glæde og kærlighed til andre mennesker. Du skulle tage at klikke ind og læse historien her, det eneste du risikerer ved det er at blive lidt gladere.

Du vil måske også synes om

10 kommentarer

  1. Madame : Det er da beundringsværdigt, at manden står der i al slags vejr for at dele ud af smil og glæde – det har vi jo allesammen brug for 🙂

  1. Fruen i Midten : Du har helt ret – smil og glæde er, hvad vi allesammen trænger til 🙂 Det breder sig som ringe i vandet.

 1. Tusind tak for dine smukke ord.
  Det er en fantastisk oplevelse at stå med mit skilt, al den kærlighed jeg får tilbage fra I skønne forbipasserende mennesker.
  I gør det det hele værd for mig 🙂 TAK <3 <3

  1. Kim : Velkommen her på min blog!

   Det er alle os andre, der siger tusind tak til dig, fordi du spreder smil, glæde og godt humør – det har vi så meget brug for allesammen 🙂
   Jeg håber, at du vil fortsætte det gode arbejde 🙂

 2. Jeg har set ham stå og sprede glæde ved cykelstien på Rådhuspladsen i København med sit skilt. Vi gav ham alle et ‘Tak i lige måde’ og et stort smil retur. Mere skal der ikke til, før man bliver lidt mere lykkelig 🙂

  Dejlig blog, du har 🙂

  1. Lone : Det er utroligt, så lidt der skal til, for at vi allesammen bliver lidt gladere – der er sure miner nok, så det gælder om at dyrke glæden og venligheden 🙂

   Mange tak for de pæne ord om min blog og velkommen til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *