Det må I altså undskylde

For en lille måneds tid siden skrev jeg her på bloggen, at jeg havde problemer med at få lov til at kommentere på flere forskellige andre blogs. Samtidig var der også nogen, der ikke kunne kommentere her hos mig.

Efter kort tid var det igen muligt for mig at lægge kommentarer rundt omkring, og jeg troede, at problemet var løst.

Det var det ikke helt.

Det har nemlig vist sig, at der stadig er nogen, der har problemer med at komme igennem, når de vil skrive en kommentar på min blog. Det er jeg rigtig ked af, for jeg værdsætter virkelig kommentarer fra jer, der læser med. I må undskylde, hvis jeres kommentarer er forsvundet. Jeg håber virkelig, at I vil prøve igen. Nu har jeg nemlig deaktiveret WP-SpamShield, som måske har virket lidt for nidkært med henblik på at hindre spam. Jeg er spændt på, om det har løst problemet – ellers ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre ved det.

Du vil måske også synes om

10 kommentarer

  1. Jeg håber det hjælper! Jeg har hele tiden kunnet kommentere hos dig, så vi kan ikke rigtigt bruge mig som testperson … Jeg bruger Jetpack til at forhindre spamkommentarer. Det sker af og til (måske 2 gange om måneden) at en “rigtig” kommentar bliver lagt i spammappen, men så kan jeg finde den der og af-spamme den. Jeg synes det fungerer ret godt.

    1. Jeg holder mig til Akismet fremover og krydser fingre for, at problemerne med kommentarerne så er løst.

  2. Jeg har altid brugt Akismet og er godt tilfreds med det – men vi to har vist heller ikke haft problemer, vel?
    Hmmm. Før nu … når jeg vil sende kommentaren, kommer der en fejlmeddelelse der siger, at randiglensbo.dk ikke virker.
    Jeg prøver igen om lidt.

    1. Vi to plejer ikke at blive forhindret i at kommentere hos hinanden. Jeg håber ikke, at der bliver flere problemer nu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *