Hverdagsglæder

Det er da virkelig en grå vinter, vi har i år. Det er ingen hemmelighed, at jeg hellere ville ha sne, knagende frost og en klar, blå himmel, men man kan jo ikke altid få alt, hvad man ønsker sig.

Heldigvis er der mange små ting, der kan sætte kolorit på en grå dag og give hverdagsglæde.

For mig ligger hverdagsglæden i de helt små ting. Det kan være en buket blomster på bordet. En snak med en af mine sønner. Et nyt foto af en af de små i familien. Et par  kapitler i en god bog. God musik. En god film. Et nybagt brød. En lang gåtur. Og Så Videre.

En kilde til hverdagsglæde er også alle fuglene, der spiser ved foderbrættet i haven. Min yndling er dompap hannen. Han er så flot med sin markante røde farve. Hunnen er også fin, men hun er jo lidt mere diskret “klædt på” end sin mage. Vi har haft mange dompapper i haven den seneste tid, og jeg nyder synet af dem.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Ja, hverdagsglæder er der heldigvis mange af, bare man husker at mærke efter 🙂 Og jeg synes faktisk jeg bliver bedre til at lægge mærke til de små (store) glæder når jeg blogger. Når man i baghovedet har tanken om at noget kan blive til et blogindlæg eller et godt billede, bliver man mere opmærksom på nuet. Det er i virkeligheden omvendt af hvad jeg umiddelbart ville tro. Jeg forstår alle dine glæder og deler de fleste. Her har vi ingen dompap; hos os er rødkælken vist den mest farverige lille fugl.
    Kh Nana

    1. Det er jo nok sådan, at det, man har fokus på, kommer til at fylde mere – så det gælder om så vidt muligt at fokusere på glæderne og alt det positive 🙂 Og du har helt ret i, at blogskriveri kan skærpe den evne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *