Arbejdet skrider fremad

Vi er nu en halv snes dage inde i vores store renoveringsprojekt.

De  første dage handlede kun om at rive ned og rive ud. Det virkede meget uoverskueligt – grænsende til ligefrem skræmmende.

Heldigvis er der dygtige folk på opgaven. De bevarer overblikket, når vi mister det.

Nu kan vi allerede se fine fremskridt. Noget bygges op igen, og jeg er begyndt at tro på, at vores hjem en skønne dag dukker frem af byggerodet i en ny og bedre udgave.

Det bliver en stor dag, men den ligger et stykke tid ude i fremtiden, og indtil da klarer vi os her i skurvognen, hvor vi efterhånden er ved at få en form for hverdag til at fungere.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Undskyld, jeg spørger så frækt, men hvorfor har I valgt at renovere frem for at flytte til et nyere hus? Det koster selvfølgelig, men det koster da også at totalrenovere et helt hus 🙂
    Jeg er selvfølgelig klar over, at I har jeres grunde – jeg er bare så utilgiveligt nysgerrig 🙂

    1. Ellen : Jamen, du er da velkommen til at spørge 🙂 Vi har selvfølgelig vejet for og imod og gjort os mange overvejelser. Der er mange ting, der har spillet ind.Til sidst valgte vi denne løsning, fordi vi i bund og grund er så glade for at bo her og føler os hjemme her. Det har også spillet ind, at vores hus er et fuldmuret hus med bl.a. næsten nyt ventilationsanlæg, som har været med til at gøre mit liv med multiallergi en del lettere – hvis vi skulle flytte til et hus af lignende kvalitet, ville det blive mindst lige så dyrt som at sætte det, vi har, i stand. Sidst men ikke mindst er det jo ikke verdens letteste sag at sælge hus i øjeblikket – andre her i området har prøvet uden held.

  2. Det er sejt at I har kastet jer ud i sådan et kæmpe projekt! Og det må det bare blive så dejligt når I kan flytte “hjem” igen 🙂

    1. Nana : Tak 🙂 Vi glæder os helt vildt til at flytte ind vores “nye” hus, men vi må være tålmodige længe endnu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *