Det er snart fastelavn

Det er snart tid til fastelavnsris, tøndeslagning og udklædte børn.

Hvis ikke jeg vidste det i forvejen, kunne jeg bare kigge i min blogstatistik. Af den fremgår det nemlig, at mit gamle indlæg om min fastelavnskat bliver vist rigtig mange gange hver dag.

I går blev det gamle indlæg f.eks. vist dobbelt så mange gange, som det nye indlæg jeg skrev om, hvordan det gik med De Fem Tibetanere. De næste par uger vil fastelavnskatten give god trafik på bloggen, og det er jo slet ikke så tosset, når et næsten seks år gammelt indlæg gør det.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Det er også den allersødeste fastelavnskat, du har lavet. Den kommer sikkert til at hænge på mangt et fastelavnsris lige om lidt 🙂

    Jeg husker godt, du skrev om De Fem Tibetanere. Jeg fik også printet øvelserne ud og fik dem gjort et par gange. Men som så mange andre ting, jeg sætter mig for, gik det i stå. Ligesom med øvelserne med min hulahopring, og alle de andre gode tip, som ville være godt for kroppen.
    Nu vil jeg prøve igen med Tibetanerne. Det er jo fine enkle øvelser 🙂

    1. Tak!
      Det er svært at lave om på sine vaner. De Fem Tibetanere har jeg holdt ved, fordi jeg virkelig kunne mærke på mine muskler, da jeg begyndte, at der skete noget. I starten var mine mavemuskler simpelt hen så ømme, men det gik jo over efterhånden, som de blev stærkere. Den ekstra styrke vil jeg ikke give slip på igen, så jeg bliver ved 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *