Fastelavnskat

Jeg har kigget lidt i gemmerne og fundet katten her frem. Det er en rigtig, rigtig gammel kat. Næsten 30 år er den – og det er da vist en temmelig usædvanlig høj alder for en kat.

Jeg lavede denne her kat og en hel del andre magen til, da jeg stod og manglede pynt til mine børns fastelavnsris. Jeg kan ikke tegne, så jeg fandt en kat i en tilbudsavis fra købmanden, tegnede omridset af, rettede lidt til hist og pist, overførte til noget kraftigt sort papir, klippede ud og syntes, den var ganske fin. Faktisk fin nok  til at blive masseproduceret. Så jeg klippede så mange katte, at jeg stadig har nogle i behold.

Gem

Du vil måske også synes om

5 kommentarer

  1. Da jeg har 5 børnebørn og det ‘efter den første’ er blevet en tradition at mormor sørger for fastelavnsriset, savnede jeg en fin kat jeg kunne lave. Da der også findes mange lidt sure katte, synes jeg dennne er rigtig sød.

    1. Kirsten : Velkommen her på bloggen!

      Det glæder mig, at du kan lide min fastelavnskat! God arbejdslyst med fastelavnsrisene 🙂

    1. Charlotte : Velkommen her på bloggen! Jeg er glad for, at du kan lide min fastelavnskat og har haft lyst til at lave dine egne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *