Hvordan det gik med De Fem Tibetanere

For snart tre år siden fortalte jeg, at jeg hver dag lavede lidt yoga, nemlig De FemTibetanere.

Det er fem forskellige øvelser, som hver skal gentages 21 gange. Efter nogle måneder kunne jeg godt mærke, at jeg tabte motivationen en lille smule og ikke rigtig orkede de mange gentagelser. Så jeg sænkede ambitionsniveauet en lille smule og fandt snart ud af, at syv gentagelser af hver øvelse passer godt til mig. Så sådan er det blevet. Jeg laver de fem øvelser syv gange hver eneste morgen og har det rigtig godt med det.

Øvelserne er blevet en fast del af min daglige rutine. Det tager ikke mange minutter at lave dem. Det føles godt. Og en lille smule vedholdende træning er en hel del bedre end ingenting.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Det sidste kan jo ikke bestrides. Der var engang en, der ville have mig til at lave De Fem Tibetanere hver morgen. Jeg var ved at kede mig ihjel bare ved at gennemgå dem én gang, så jeg kan sandelig godt forstå, at dine 21 gange var alt for meget 🙂

    1. Ha ha – ja det var jo ikke lige meningen. Jeg synes ikke, at øvelserne er kedelige, men syv af hver er lige tilpas for mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *