Nu skal der styr på pakketapen

Indlægget er sponsoreret.

Somme tider bliver man overrasket. Det blev jeg forleden dag. Jeg ledte efter en dispenser til pakketape. Pakketape kan være svært at håndtere, synes jeg. Det klæber fast på de forkerte steder. Det klæber fast på de forkerte tidspunkter. Det klæber fast til sig selv og er ikke til at filtre ud igen. I det hele taget driller det bare. Jeg har et værre hyr med det, hver gang jeg skal bruge det, og har egentlig længe ønsket mig sådan en smart hånddispenser, som man let og elegant kan sætter tape på med, når man skal sende en pakke, eller lukke en flyttekasse. Jeg troede faktisk, at sådan en fætter var dyr, men det skulle vise sig, at man ret billigt kan erhverve sig en hånddispenser hos Engelbert Strauss. Det var en positiv overraskelse – og snart kan pakketapen bare komme an.

Der var flere overraskelser, da jeg kiggede mig lidt omkring i webshoppen. Egentlig troede jeg bare, at jeg ville finde alt muligt til gør det selv-folket og så ellers arbejdstøj, sikkerhedssko og den slags. Det var der skam også det hele.  Og meget mere. Jeg var slet ikke på udkig efter tøj, men blev jo nysgerrig efter at se, hvad der var. Og så viste det sig, at der var både undertøj og t-shirts i økologisk bomuld. Det var jo noget, der kunne få sådan en som mig til at kigge en ekstra gang, og der var da også en T-shirt, som nok snart lander hjemme hos mig. Jeg så mig lidt lun på den i gammelrosa(her), der er en af mine yndlingsfarver. Jeg har i øvrigt også fundet lækre T-shirts i økologisk bomuld her.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *