Masser af trapper

Mine lægmuskler er lidt ømme i dag. Det er fordi, jeg gik ret meget  på trapper i går.

Vi gav yngste søn og hans kæreste et nap med at flytte. De flyttede ind i en lejlighed på tredje sal, og det blev til temmelig mange ture op og ned ad trapperne i løbet af dagen.

Da jeg vågnede i morges og mærkede ømheden i benene, kom jeg til at tænke på dagen efter samme søns fødsel. Dengang var mine ben ømme på præcis samme måde. Også dengang var det fordi, jeg havde gået rigtig meget på trapper dagen før. For at få gang i veerne blev jeg nemlig sendt ud for at gå på sygehusets trapper. Bagefter regnede vi ud, at det var blevet til i hvert fald 80 etager i alt. Det er mange trappetrin at forcere som optakt til en fødsel. Men det virkede. Det satte skub i tingene og vores dreng kom til verden.

Det er længe siden nu, og mine benmuskler er åbenbart ikke blevet stærkere i mellemtiden.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Puha, når man ikke er vant til det, så er det hårdt at gå op og ned ad mange trapper … du må tage ind og besøge søn og svigerdatter rigtig tit 🙂

    1. Ja, det kan godt mærkes – det kan godt være, at det ville være klogt at “træne” jævnligt 🙂

  2. Det er dejligt at hjælpe de unge med at flytte. Jeg mindes de mange gange, jeg hjalp min yngste bror (som er 8 år yngre, og det er jo meget der i starten) med at flytte. Han var åbenbart ret vild med lejligheder på 4. og 5. sal, så dengang kunne jeg også godt mærke både læg- og lårmuskler.
    Jeg håber, dine unge mennesker er kommet godt på plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *