Sol på sne

Sne i kombination med sol og blå himmel gør mig fuldstændig lalleglad eller måske snarere nærmest lykkelig. Det er noget af det smukkeste, synes jeg.

Jeg må bare ud i vintervejret og bliver næsten som barn igen. Mine fødder vil lave “traktorspor” i sneen og knække isen på vandpytterne. Sådan er det bare, og det gør mig i godt humør.

Så vidt jeg har forstået, varer vintervejret ikke ved, så jeg har været ude at nyde det så meget som muligt i dag.

Du vil måske også synes om

12 kommentarer

 1. Jeg er helst fri, – sne er fint på billeder og i ferier. Ikke når man skal møde på arbejde til tiden og folk skøjter rundt på sommerdæk.

  Men pænt er det!

 2. Åh, sikke et smukt billede! Jeg har det på helt samme måde som dig – sne og sol i kombination kan næsten ikke andet end at få smilet frem. I går var vejret skønt og solrigt (dog uden sne) i København, men i dag er det grå tilbage. Suk.

  1. Øglemor : Tak! Jeg bliver så glad og let til mode når solen skinner på knirkende sne – men ja, gråvejret og regnen er vendt tilbage og det gør ikke noget godt for humøret.

 3. Det er dejligt med sol, klar himmel og også gerne frost (og sne i mindre mængder) Vi har intet sne fået, men til gengæld vand i meget store mængder. Kun i mandags var det tørvejr og lidt sol. Ellers er det meget vådt og blæsende.
  Men smukt er det med sne, det kan man ikke komme udenom.

  1. Pia : Det er bare smukkere med sne og frostklar luft end med regn og gråvejr. Men der er vist ikke udsigt til mere vintervejr i denne omgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *